Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Om oss

Aksepter

Overgang hjem - barnehage

Den første tiden i barnehagen er viktig for at barnet får en trygg og god start i barnehagen. Både foreldre og barn blir kjent med barnehagen på en rolig og forsiktig måte, slik at det å begynne i barnehagen ikke blir en brå overgang for barna.

Tilvenningstiden i barnehagen er viktig for at barna skal trives. Vi legger til rette for at både barn og foreldre skal føle seg trygge og få en så god start som mulig i barnehagen. Vi tilpasser tilvenningen etter barnets behov, i samarbeid med foreldre.

Ved barnehagestart opprettes en tilknytningskontakt, som følger barnet spesielt den første tiden. Denne setter av god tid til barnet og foreldrene den første tiden. På denne måten blir starten trygg og god. Primærkontakten står for trygghet og nærhet, og hjelper barnet med å finne seg til rette.

Nettløsning levert av Digitalbyrået Arego Personvern