Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Stefanusbarna

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet, i den forbindelse deltar vi hvert år i et solidaritetsprosjekt. I arbeidet med solidaritetsprosjektet fokuser vi på temaene;

  • Empati
  • Solidaritet
  • Nestekjærlighet
  • Toleranse.

 

Gjennom norsk misjon øst støtter vi prosjektet – «Stefanusbarna» (Stephens Children). Dette er en stiftelse som driver arbeid blant koptere på «søppelfjellet» i Kairo, Egypt. 

 

Det handler om å gi barn og unge hjelp og støtte til utdanning, et sosialt nettverk og ballast til å klare seg i fremtiden. Barnehager og hjemmebesøk til fattige familier står sentralt i arbeidet som ledes av «Mamma» Maggie Gobran.

 

Barnehagen jobber dette året med to prosjekter, et på høsten og et på vårparten. I disse prosjektene vil barna lage noe som de selger til inntekt for Stefanusbarna. 

 

Gjennom arbeidet med solidaritetsprosjektet får barna innblikk i viktigheten av medmenneskelighet og om mulighetene vi har for å bidra til at andre barn kan få bedre levevilkår.

 

«I can – jeg kan!» er Stefanusbarnas motto.

 

Dersom du ønsker å vite mer, så gå inn på www.stefanus.no

Personvern